de familie gillis massa is kassa peter nicol volendam

Omgewaaide tenten, zieke vissen en werk dat maar niet lijkt te vorderen… Alles wat mis kan gaan, lijkt mis te gaan in De Familie Gillis: Massa is Kassa. Gelukkig heeft de aflevering echter wel een happy end!

De zieke vissen van Nicol

Met het mooie weer van vandaag lijken de sneeuwstormen die ons landje eerder dit jaar teisterden alweer ver weg. In De Familie Gillis: Massa is Kassa zitten we er echter nog middenin! De tenten in de parken van Peter Gillis bleken niet echt stormbestendig… Dat geldt ook voor de tent van de ouders van Nicol. “Wat een catastrofe”, aldus Peter. Daar stopt de malaise echter niet. De renovatie van het familiehuis vordert totaal niet en het plaatsen van chalets duurt door de natte grond langer dan verwacht. En dan zijn er ook nog de zieke vissen van Nicol...

Wat zien we op die echo?

O, en dan zouden we de arbeidsmigranten bijna nog vergeten. Eerder kreeg frituurpan” Peter een boete voor het huisvesten van 300 illegalen. De arbeidsmigranten moesten dus plaatsmaken, maar nog niet iedereen is vertrokken. Misschien kan een tripje Peter en Nicol opvrolijken? Het stel heeft hun ruzie bijgelegd en pakt een van hun dure wagens naar Volendam om een weekendje uit te waaien. Ze eten een visje, laten een foto in klederdracht maken en gaan gezellig samen in bad.

Article continues after the ad

We gaan er even vanuit dat de avond ook gezellig afgesloten is. In de teaser voor de volgende aflevering zien we namelijk een echo... met daarop een baby!

echo de familie gillis massa is kassa

De Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.