De dag die je wist dat zou komen, is eindelijk hier! Hitserie De Luizenmoeder ging er gisterenavond uit met een knaller. Wat. Een. Twist.

Tja, wie zag dat aankomen? Ank die Anton vol op zijn muil pakt? En heb jij ook een traantje gelaten bij Helma’s Koningslied-afscheid? 2,6 miljoen kijkers zaten voor de buis en zagen de – vermoedelijk – laatste Luizenmoeder ooit.
 

Article continues after the ad

Dat was het dan

Is dit écht het allerlaatste dat we ooit van deze personages gaan zien? Waarschijnlijk niet. Bianca Krijgsman, aka Nancy, hoopt dat er nog een Luizenmoeder-film komt. Ook hoeven we de fantastische makers Diederik Ebbinge en Ilse Warringa niet te missen: ze komen – samen met Henry van Loon – met een nieuwe satirische show!
 

 

Afscheid nemen

Niet alleen Helma nam afscheid, ook de kijker, natuurlijk. Uiteraard stroomde twitter weer over van de reacties en meningen. Vooral Anks furieuze speech viel in de smaak. Een greep uit het aanbod.
 


Cliffhanger

En was dat echt Volkert aan het einde? We eindigen het laatste seizoen dus met een cliffhanger… Reden genoeg om er toch nog een vervolg (film óf serie) aan vast te plakken!