Na een succesvolle eerste Nederlandse versie van The Roast Of… met Gordon vorig jaar (dat was natuurlijk om te gieren), is het volgende week tijd voor een langverwachte tweede editie. Radio-dj Giel Beelen zal hierin verbaal worden gesloopt door bevriende BN’ers, wiens namen de afgelopen weken langzaam doorsijpelden in de media. Vandaag heeft de laatste bekende Nederlander zich gemeld voor het panel.

Een snufje aardigheid

De eer komt toe aan rapper Lange Frans. Die stond direct te trappelen om mee te doen toen bekend werd dat Giel de volgende hoofdgast is die zich laat afzeiken in het programma van Comedy Central. Lange Frans is echter niet van plan om alleen maar harde woorden te gebruiken. "Ik heb mezelf aangemeld, omdat ik waarschijnlijk één van de weinige mensen ben die ook iets aardigs over hem kan zeggen", aldus de rapper.

Lekkere line-up

Eerder werd al bekend dat cabaretier Peter Pannekoek, Sylvana Simons, stand-upcomedian Henry van Loon en presentator Dennis Weening in het zogeheten Roast Panel plaatsnemen. Daarnaast zijn ook rapper Jebroer, Expeditie Robinson-kandidate Soundos El Ahmadi en radio-dj Kaj van der Ree van de partij om Giel voor schut te zetten. Gijs Staverman heeft als Roast Master de taak om de avond aan elkaar te praten.

Hard, harder, hardst

The Roast Of… komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, waar grote namen als Justin Bieber, Charlie Sheen en David Hasselhoff al eens hun hoofd op het hakblok legden.

The Roast Of Giel Beelen zie je 13 december om 20.30 uur op Comedy Central.

Nicole Kidman Destroyer
Nicole Kidman Destroyer

Vorige maand hadden we al een eerste foto van een onherkenbare Nicole Kidman in de thriller Destroyer, maar in deze eerste trailer weet je pas echt niet wat je ziet. De actrice die er normaal altijd als een parmant botoxpopje bijloopt speelt hier een verweerde aan lager wal geraakte politiedetective.

Drankzuchtige detective
Kidman speelt de verbitterde en drankzuchtige detective Erin Bell. Als zij tijdens een moordzaak ineens wordt gewezen op gebeurtenissen uit haar verleden, komt er van alles boven bij haar boven. Ook Toby Kebbell en Sebastian “The Winter Soldier” Stan zijn in de film te zien.

Veel whiskey en weinig slaap?

Destroyer werd vorige maand juichend ontvangen op het Fimfestival van Toronto en zal vanaf 18 april ook in Nederland te zien zijn. Er zijn nog geen details bekend over wat Nicole gedaan heeft om er zo verrot uit te zien. Christian Bale verklapte onlangs nog dat zijn dieet voor de rol van Dick Cheney bestond uit taart, taart en nog eens taart. Zou Nicole Kidman een strenge kuur van veel whiskey en weinig slaap gevolgd hebben?

 

Doctor Who Jodie Whittaker
Doctor Who Jodie Whittaker

Het blijkt een goed idee te zijn geweest van de makers van Doctor Who om nu eens voor een vrouwelijke Doctor te gaan. De eerste aflevering met Jodie Whittaker in de rol van de buitenaardse dokter heeft in het Verenigd Koninkrijk de hoogste kijkcijfers behaald voor een Doctor Who-aflevering dit millennium. Maar liefst 10,9 miljoen Britse huishoudens hadden de TV ingeschakeld op het eerste avontuur van deze vrouwelijke uitvoering van de alien die zichzelf steeds een nieuwe gedaante aanmeet.


The Woman Who Fell To Earth
Met 10,9 miljoen kijkers verslaat de aflevering met de titel The Woman Who Fell To Earth het record van de best bekeken Doctor Who-episode sinds de serie in 2005 terug is op tv; het vorige record stond op naam van de allereerste reboot-aflevering uit 2005, met Christopher Eccleston als The Doctor. Die trok toen 10,8 miljoen kijkers die nieuwsgierig waren naar de terugkeer van deze alien die toen voor het eerst sinds 1989 weer op de kijkbuis te zien was.


Na twaalf kerels eindelijk een vrouw
Sinds Doctor Who in 1963 begon hebben een dozijn kerels de rol gespeeld van deze buitenaardse Time Lord die zich onterecht als arts uitgeeft. Toen bekend werd dat Jodie Whittaker de dertiende dokter zou worden waren de reacties nogal gemixt. Het was dus afwachten of dit experiment bij het grote publiek in de smaak zou vallen.

Ze lijken bij de BBC trouwens niet razendsnel met hun kijkcijferonderzoek; The Woman Who Fell To Earth werd zondag 07 oktober uitgezonden, da's alweer dik anderhalve week geleden dus. Apart dus dat ze meer dan een week later pas met dit nieuws komen.