De bezoekers van New York Comic Con werden afgelopen week alvast lekker gemaakt met de eerste twee minuten uit het nieuwe seizoen (nummer acht alweer) van The Walking Dead. Dankzij Fox wij nu ook!

Article continues after the ad

De eerste twee minuten met Carl

In de eerste twee minuten zien we Carl Grimes die bij een verlaten tankstation naarstig op zoek is naar wat drupjes benzine. Het is muisstil, totdat Carl schrikt van een mannenstem die vertelt dat hij neergeschoten is. 'Ik ken je niet. Misschien ben je niet eens echt. Je zult vast dingen hebben gezien, waardoor je niemand meer kan vertrouwen. Maar help een reiziger', aldus de stem. En wat er dan gebeurt...

De honderdste

Het achtste seizoen van de hitserie start met de honderdste aflevering. Een aflevering die door hoofdrolspeler Andrew Lincoln (Rick in de serie) 'huge' en 'big' wordt genoemd. Op 23 oktober om 22.00 uur begint de oorlog tussen Rick en Negan en The Saviors in het nieuwe seizoen van The Walking Dead. "Ik weet zeker dat de kijker gek wordt na het zien van de eerste vier afleveringen. Er zullen een hoop televisies door de kamer worden gesmeten", vertelde showrunner van de serie Scott Gimple onlangs aan Express.