A Quiet Place

De lente begint in maart, maar belangrijker: maart is de horrormaand bij Spike! Iedere week worden de engste horrorfilms uitgezonden en wij hebben al een overzicht zodat je je lekker kan voorbereiden. Van Rings tot A Quiet Place, het aanbod is griezelig goed!

 


Rings

Wat is er enger dan de videoband uit The Ring die je na 7 dagen laat vermoorden door spookmeisje Samara? Dat er meerdere kopieën van die vervelende videoband rondzwerven en nog meer slachtoffers opeisen! Dat is nou het gevaar van illegaal kopiëren! Julie is een van de mensen die vervloekt raakt door de videoband en ze probeert voor eens en voor altijd de moordgolf van Samara te stoppen.

Vrijdag 6 maart om 20.30 uur op Spike

 

Friday the 13th: The Final Chapter

Na 3 bloederige films vonden de makers het welletjes en besloten ze de vierde Friday the 13th-film The Final Chapter te noemen. Jason Voorhees raakt dodelijk gewond op het eind van de derde film, maar eenmaal in het mortuarium keert hij op mysterieuze wijze terug uit de dood. Het moorden bij Camp Crystal Lake begint opnieuw en smaakte ondanks de subtitel toch naar meer! De film was zo’n groot succes dat een jaar later film 5 al in de bios draaide.

Article continues after the ad

Vrijdag 13 maart om 20.30 uur op Spike

 

A Quiet Place

In een post-apocalyptische wereld moeten de laatste mensen zich schuilhouden voor grote enge monsters. Klinkt bekend maar A Quiet Place heeft een twist: de monsters komen op het minste geluid af, dus zorg dat je je bek houdt als je van leven houdt! De lange stiltes in de scènes zorgen ervoor dat je echt op het puntje van je stoel zit van begin tot eind. A Quiet Place: Part II draait in de bioscoop in de week dat Spike de eerste film uitzendt.

Vrijdag 20 maart om 20.30 uur op Spike

 

Realms

Twee Amerikaanse overvallers beroven een bank in Bangkok en nemen een handvol gijzelaars mee om de politie op afstand te houden. Tijdens de achtervolging raken ze van de weg en moeten onderduiken in een verlaten landhuis. Daar blijken spoken hen op te wachten!

Vrijdag 27 maart om 20.30 uur op Spike

Wil je nog meer griezelen? Dat kan meteen want deze 10 uitstekende horrorfilms kan je nu op Netflix kijken! En voor de aller- ALLERBESTE horrorfilms van deze eeuw, bekijk hier onze ultieme Top 10.