Yolanthe Cabau

Na de breuk met Wesley Sneijder in 2019 hebben we Yolanthe Cabau even niet met een man gezien, maar gisteren deelde ze goed nieuws bij dj Frank Dane: ze is weer op de markt. 

Just say yes

Yolanthe was gisteren op bezoek bij de 538-show van radio-dj Frank Dane. Daar spreken ze openhartig over haar privéleven en ze praten op een gegeven moment zelfs over haar liefdesleven. Yolanthe wordt gevraagd of ze klaar is voor een nieuwe liefde, en daar heeft ze een duidelijk antwoord op. “Ik ben klaar voor het leven, dus bring it on.” 

Yolanstagram

Het moet bij jou echt een rotzooi zijn in je DM's”, zegt een van de sidekicks van Frank. Yolanthe (die eerder dit jaar nog geveld werd door Corona) lijkt er mee in te stemmen. “Ik moet zeggen dat ik niet door al mijn DM’s heen ga. Het is best wel veel inderdaad en er zitten wel gekke berichten tussen.

Article continues after the ad

Ex Wesley Sneijder wilde haar dan wel terug, maar hij schoot naast de goal want Yolanthe zag dat niet echt zitten. Toch maakt sidekick Jelmer vlug een knipoogje naar de oud-voetballer, door te zeggen dat elke “kalende man” nu een kans maakt. “Ja, dat is ook zo. Waarom niet? Het zou gek zijn als ik nu zou zeggen dat het niet zo is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.