Herinner je je de slapeloze nachten nog die je had nadat je als kind in bed een boek uit de Kippenvel-serie van R.L. Stine las? Of misschien herinner je je dat je stiekem even onder je bed keek na het voorlezen van een hoofdstuk aan je kroost? Goed nieuws: je nachtmerries worden werkelijkheid in de eerste trailer van Goosebumps 2: Haunted Halloween.

Article continues after the ad

Kippenvel

Jack Black, die in de eerste populaire film R.L. Stine speelde, is in de trailer nergens te bekennen. Wel zien we twee kids (Jeremy Ray Taylor die we kennen van It en Caleel Harris uit Castle Rock) Stine's oude huis binnen slenteren om snoep op te halen voor Halloween. Als ze een oud, geheimzinnig boek vinden, wekt dat plots de pop Slappy tot leven. Slappy spendeert vervolgens de avond aan het tot leven wekken van monsters zoals de weerwolf, de sneeuwman en bloeddorstige gummy beertjes. 

Ook Wendi McLendon-Covey (The Goldbergs), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), Chris Parnell (Archer) en Ken Jeong (Dr. Ken) spelen mee in de film. Goosebumps 2 draait vanaf 12 oktober in de bioscopen.