Niet alleen het mierzoete All You Need Is Love zorgt ervoor dat ons glazuur van de tanden afspat, er is nog een programma die ons dat warme kerstgevoel zal geven: Ik Vetrek komt met een kerstspecial!

De kerstspecial bestaat uit twee afleveringen waarin vier bekende emigranten (ze kwamen al voor in eerdere afleveringen van Ik Vertrek) op een bijzondere manier verrast worden.

All You Need Is Love 2.0

Ze zijn druk bezig om alles voor de feestdagen te regelen en hebben geen enkel idee dat familie uit Nederland ineens voor de deur zal staan. We zeiden het al, een hoog All You Need Is Love gehalte. 

Mooi cadeau

In de eerste aflevering wordt de familie De Best verrast. Ook Theo en Jolanda - die een pannenkoekenboerderij in Gambia zijn begonnen - krijgen bezoek uit ons kikkerlandje. In de tweede aflevering zijn Hans en Karin (Bonaire) aan de beurt en Wilco, Nollie en Jytte de Lange uit Zweden krijgen ook een mooi cadeau.

Article continues after the ad

De eerste aflevering is op zaterdag 22 december om 21.55 uur te zien op NPO1. Aflevering 2 zie je op zaterdag 29 december om 22.05 uur.