Office Christmas Party

De uitpakweken van Ziggo, waarin klanten gratis films kunnen kijken, zijn in volle gang! In de tweede lading zitten ook een aantal hele toffe Kerstfilms. Welke ga jij opzetten tijdens het Kerstdiner-uitbuiken?

Let op: we nemen hier specifiek de gratis Kerstfilms met je door, maar Ziggo geeft ook andere films weg. Dit zijn alle gratis Ziggo-films van december!

Article continues after the ad

Gratis Kerstfilms op Ziggo van 18 december t/m 3 januari

Office Christmas Party

Met Jennifer Aniston en Nick Bateman ga je sowieso een top-Kerst tegemoet. Ze organiseren een kerstborrel om een belangrijke klant binnen te hengelen en het feestje loopt behoorlijk uit de hand. Gevalletje Project X, maar dan met een kerstmuts op je kop! De cast, vol getalenteerde komieken, is om je vingers bij af te likken. De acteurs gaan lekker over the top voor deze knotsgekke comedy.


All You Need is Love

All You Need is Love, gebaseerd op de legendarische show van Robert ten Brink, is een perfecte Nederlandse Kerst-romcom. Net als die andere Kerstkraker Love Actually combineert het verschillende verhaallijnen rondom een fictieve versie van de tv-show. Vinden alle personages uiteindelijk de liefde?

 

Niko en de Vliegende Brigade

Het jonge, naïeve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische Vliegende Brigade. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn. Tijdens de gevaarlijke zoektocht naar zijn vader wordt Niko ook bijgestaan door Wilma, een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven. Niko is prima kerstvertier voor de kleintjes! Met de stemmen van o.a. Daniël Boissevain, Cees Geel en Georgina Verbaan.


Forever Christmas

Workaholic en televisieproducente Sophia (Chelsea Hobbs) denkt een kijkcijferhit te scoren als zij Will (Christopher Russell) mag volgen voor haar televisieprogramma. De hunk viert elke dag Kerst en Sophia, die daar helemaal niet van houdt, denkt dus dat ze een of ander gekkie te pakken heeft. Tijdens de opnames voelen Sophia en Will zich echter steeds meer tot elkaar aangetrokken. Kiest Sophia voor de kijkcijfers of voor Will?

 

A Christmas Tree Miracle

De George family, met uitzondering van de 6-jarige Nina, is veel te druk rond de feestdagen. Ze verliezen elkaar een beetje uit het oog. Wanneer vader David (Kevin Sizemore) zijn baan kwijtraakt, komt het gezin in de problemen. Ze moeten zelfs hun huis uit. Gelukkig ontmoeten ze de excentrieke kerstboomboer Henry. Hij biedt hen onderdak en de kans op een nieuw leven!

 

De Sneeuwkoningin

In De Sneeuwkoningin - gebaseerd op Hans Christian Andersens beroemde sprookje - wil de vorstin ervoor zorgen dat er een eeuwigdurende winter komt. Als ze hoort dat een broer en zus dat willen tegenhouden, gaat ze naar hen opzoek.

 

A Gift for Christmas

De onhandige en chaotische boekenverkoopster Darcy knalt met haar fiets tegen een knappe man aan. Darcy ontfermt zich over deze Aidan, zijn hondje én het cadeautje dat hij bij zich had. De volgende dag bezoekt ze Aidan in het ziekenhuis en blijkt hij geheugenverlies te hebben. Ze probeert hem te helpen herstellen, zodat hij op tijd het cadeautje aan de juiste persoon kan geven. Maar als ze verliefd op hem wordt, vraagt ze zich af of ze wel wíl dat zijn geheugen terugkeert...


Benieuwd naar meer premium content die je kunt streamen via Ziggo Movies & Series (XL)? Bekijk hier de beste films en de beste series op Ziggo!