Laat alles vallen en sla die popcorn maar vast groots in, want zojuist is bekend geworden wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones op de buis te zien is. 

En wel in april 2019.

Door het dak

En dat is - 'yes yes yes, wij gaan door het dak' - twee volle maanden eerder dan was aangekondigd. Eindelijk komen we in het laatste seizoen (nummer 8) te weten wie het spel der tronen wint en wie er uiteindelijk doodgaat. 

 

Article continues after the ad

 

Promo

En o ja, de aankondiging van de releasedatum gaat uiteraard gepaard met een dikke vette kakelverse nieuwe teaser (zie hieronder). Het achtste seizoen bestaat overigens uit zes afleveringen. Maar die zes afleveringen zullen elk wel de lengte van een film hebben. Een dag na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering al exclusief in Nederland bij Ziggo te zien. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar.

De aller-aller-laatste

Zoals gezegd is het seizoen van volgend jaar de aller-aller-laatste. We weten daar tot nu toe het volgende over. Eén volledige aflevering zal draaien om de slagtegen The Army of the Dead, die beschreven wordt als 'de langste ononderbroken reeks actiescènes ooit gemaakt voor tv of film.