De teaser voor de nieuwe Netflixfilm Triple Frontier is nu te zien op het web. Wat? Triple hoe? Triple Frontier! Denk jungle, ex-legermannen die voor the big money gaan, drugskartels, explosies in de modder… Maar wat ook opvalt is het blik beefcake wat is open getrokken. 

Article continues after the ad

Welkom in de jungle

De titel Triple Frontier verwijst naar de zone waar Argentinie, Brazilie en Paraguay elkaar raken. De film gaat over een groep voormalige Special Forces militairen die nu ook wel eens wat geld willen verdienen. Zoals iedereen weet zijn de pensioenen van de US military bagger, dus hoppa, met z’n allen de zakken leegroven van een levensgevaarlijk drugskartel. 

 

Man oh man

Maar je hoeft niet super geinteresseerd te zijn in de geopolitieke ontwikkelingen rondom narcotica om Triple Frontier te kijken. We noemen een paar namen uit het lijstje mannen die voor je uit helicopters gaat hangen:

Ben Affleck, de donkerblonde boy next door. Zelfs Jimmy Kimmel kon hem niet weerstaan.

 

Charlie Hunnam, de ruige knaap in huisvrouwen-pornoserie Sons of Anarchy

 

Pedro Pascal, bekend van de meloenscène uit Game of Thrones Niet bekend met de meloenscène? Kijk ‘m hier! Niet geschikt voor jeugdige kijkers, of als je net je ontbijt binnen hebt. 

 

Overigens waren Tom Hanks en Johnny Depp in 2010 al in onderhandeling voor een rol in de film, maar er is een hoop gehusseld. Ben Affleck is zelfs een keer van de lijst geschrapt en er vervolgens weer op gezet. Gelukkig maar.