Scandal Kerry Washington

Ben je op zoek naar een fijne serie om te bingen? In dat geval komt de spannende dramaserie Scandal net op tijd! Deze serie is gelukkig terug van weggeweest op Videoland. Begin mei zijn alle zeven seizoenen weer beschikbaar bij de streamingdienst.

Scandal begin mei terug op Videoland

Vorig jaar kon je bij Videoland ook al terecht voor alle seizoenen van Scandal. Helaas verdwenen de afleveringen naar verloop van tijd eveneens weer… Gelukkig keert de spannende serie nu dus weer terug op de streamingdienst! Zodoende kun je vanaf 4 mei weer genieten van alle zeven seizoenen van Scandal.

Article continues after the ad

Waar gaat Scandal over?

In Scandal volgen we crisismanager Olivia Pope (Kerry Washington). Nadat ze het Witte Huis verlaat, start ze haar eigen bureau. Haar taak? Het bewaken van het publieke imago van de Amerikaanse politieke elite. Scandal kent 124 afleveringen, verdeeld over zeven seizoenen. De serie werd bedacht door Shonda Rhymes, die je ook kunt kennen als showrunner van Grey’s Anatomy.

De derde serie in het Shondaverse

We eindigen dit nieuwtje met wat bonusfeitjes! Wist je bijvoorbeeld dat seizoen 7 van Scandal een rol van een bekend Breaking Bad-personage kent? Ook bevat dat seizoen een cross-over met How to Get Away with Murder, die andere serie in het Shondaverse!