Binnenkort komen de Oscars® er weer aan. Reden voor Cineplex Entertainment om ons alvast een beetje op te warmen met een clip waarin alle 47 genomineerden voor een Oscar verwerkt zijn.

Article continues after the ad

De 47 tofste films

De grote films als La La Land (met maar liefst veertien nominaties), Arrival en Moonlight hebben een prominente plek gekregen in de clip, maar ook de wat kleinere producties, zoals The Red Turtle en de Zweedse film A Man Called Ove, worden niet vergeten. En als je er dan ook nog eens een "Vivaldi-sound" ondergooit kom je helemaal in de stemming. 

Live meekijken!

In de nacht van 26 op 27 februari (van 02.30 tot 06.00 uur) zitten velen aan de buis gekluisterd, want dan vindt in Los Angeles voor de 89e keer de uitreiking van de Oscars® plaats. Dit jaar kun je de uitreiking live volgen bij Net5 en op Superguide

Oscarmaand

Ook nog even leuk om te melden: februari is namelijk ook door Net5 omgedoopt tot Oscarmaand. De hele maand kun je kijken naar oscarwaardige films als The Green Mile, 12 Years a Slave en Les Misérables. Elke maandag in februari is het tijd voor een tv-première.