Robert ten Brink in de All you need is love Kerstspecial 2019

Uitgerekend op kerstavond stonden twee kijkcijferkanonnen recht tegenover elkaar. Maar kozen de kijkers voor de klussende Martien of toch voor Cupido Robert?

Tranentrekker

Gisteravond was het weer tijd voor de traditionele All You Need is Love Kerstspecial. Net als voorgaande jaren ontroerden Robert ten Brink en zijn team de kijkers met een programma vol hartverwarmende ontmoetingen en emotionele herenigingen. Met als ultieme tranentrekker een vader die zijn dochtertje na acht dagen voor het eerst in zijn armen sluit. Maar er was een klein verschil met voorgaande jaren: Robert moest het deze keer voor het eerst opnemen tegen de familie Meiland!
 


Populair

De slotaflevering van Kerst op Chateau Meiland bleek echter geen match voor koppelbaas Robert. Met 1.877.000 kijkers was de All You Need is Love Kerstspecial de onbetwiste winnaar van kerstavond. De Meilandjes bleven steken op 954.000 kijkers, goed voor een vijfde plek in de Kijkcijfer Top 25. Een flink verlies in vergelijking met maandag. Toen kon de realityserie nog rekenen op 1.204.000 kijkers. SBS werd dan ook gepasseerd door De Slimste Mens. Deze nog altijd razend populaire kennisquiz scoorde niet minder dan 1.151.000 kijkers. Volgend jaar een rematch?

De All You Need is Love Kerstspecial is terug te zien via RTL XL.

Article continues after the ad