Ali Bouali, verzorgingstehuizen

Ali B mocht dan tot tranen geroerd zijn door de muzikale actie van Anouk, maar hij zorgt zelf ook voor wat vertier. Bij Op1 onthulde de rapper gisteren namelijk dat hij diverse artiesten op Koningsdag op pad stuurt om op te treden voor vijftig verzorgingstehuizen.

Article continues after the ad

"Het gaat van André van Duin tot Ronnie Flex", zo maakt Ali B duidelijk. "André van Duin kennen de ouderen dan wel en Ronnie Flex dan niet, maar wat ik de vorige keer al merkte, is als oma kan zeggen dat Ronnie Flex is langs geweest, dat je dan toch weer een connectie legt tussen oma en haar kleinkinderen."

Tompoucen

Volgens hem kan dit allemaal veilig verlopen. "Als je het aan mij vraagt, gaat het heel simpel. Ze gaan met maximaal twee mensen naar zo'n verzorgingstehuis, maar ze hebben wel 100.000 tompoucen bij zich natuurlijk." Ali B is blij dat hij net als met zijn bloemenactie met zoiets kleins toch grootse dingen kan betekenen. Waar de rapper zelf op gaat treden, blijft nog even geheim. "Ik ga van niemand zeggen waar ze optreden. Dat blijft een verrassing." 

Live

De optredens zullen live gestreamd worden op het platform van de Woningsdag. Beluister hieronder het hele fragment terug.