Rapper Ali B op Dutch Valley

Gisteren haalde Ali B het nieuws door bosjes bloemen uit te delen aan ouderen die zich eenzaam voelen. Daarmee stak hij niet alleen de bejaarden een hart onder de riem, maar ook de sierteeltsector. Die bedrijfstak heeft tenslotte ook zwaar te lijden onder de coronacrisis. Maar niet iedereen was even onder de indruk van de actie van de rapper…

Weldoener

In Veronica Inside haalde René van der Gijp flink uit naar Ali B. “Dat is toch ook ongelooflijk dat die gozer niemand in zijn omgeving heeft die zegt: ‘Joh Ali, die weldoener, schei toch eens uit, man.” Johan Derksen kon natuurlijk niet achterblijven en noemde het initiatief van de rapper zelfs ‘walgelijk’. “Zonder camera doet-ie het niet. Het gaat vooral om Ali B”, meende de besnorde bluesliefhebber. Vanmorgen reageerde de weldoener zelf op alle kritiek!


‘Een beetje zielig’

Op Twitter schrijft Ali B: “Wat ik vooral jammer vind is de voorspelbaarheid van jullie mening. Dat wordt op een gegeven moment een beetje zielig.” Ondanks de niet misselijke uitspraken van het Veronica Inside-duo, besluit de rapper positief af te sluiten: “Ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens weldoenertje is die schijt heeft aan cynische meningen.”

Article continues after the ad

Ali B is trouwens niet de eerste BN’er die beschuldigd wordt munt te slaan uit de coronacrisis. Eerder vandaag lag André Hazes onder vuur na zijn onthulling dat hij misschien besmet was geweest met het gevreesde virus.