Waylon en Ali B in The Voice of Holland

Wat is er toch gebeurd tussen The Voice of Holland-coaches Ali B en Waylon? Of: is er überhaupt wel iets gebeurd? Albert Verlinde claimt dat de twee met elkaar op de vuist gingen, maar RTL én Ali B zelf scheppen nu de nodige duidelijkheid.

Article continues after the ad

"Het was echt een knokpartijtje tussen coaches en ze moesten uit elkaar gehaald worden", beweerde Albert in Shownieuws. Dat zou dus echt next-level desastreus zijn voor de chemie tussen de coaches - die toch al niet altijd even vrolijk is. De showbizzveteraan zegt ook dat ze het weer hebben goedgemaakt, maar Ali en RTL herkennen zich totáál niet in deze geruchten.

Reactie RTL

Shownieuws ging eerder vandaag alsnog verhaal halen bij RTL zelf. Als we de zender mogen geloven, zit Albert gewoon maar wat te lullen! "Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt", verklaarde een woordvoerder. "De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan."

Waylon, Ali B, The Voice of Holland, RTL4


Reactie Ali B

Ook een van de vermeende vechtersbazen, Ali B, heeft inmiddels op de geruchten gereageerd. "Don't believe the lies ❤️", schreef hij op Insta bij een liefdevolle foto van hem en Waylon. Die laatste reageert in de comments met een hartje, dus ogenschijnlijk is er helemaal niets gebeurd. We zijn nu wel benieuwd hoe Albert hier dan weer op gaat reageren. Hebben zijn bronnen hem voor de gek gehouden?


The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.