Ali B en Waylon

Eerder deze maand lekte iemand beelden uit van de Voice-ruzie tussen coaches Ali B en Waylon. De rapper zegt nu voor de Shownieuws-camera's dat het al eens eerder knetterde tussen de twee!

Article continues after the ad

"Ik snap dat als die beelden lekken, mensen dat niet zien aankomen", zegt Ali. "Voor ons gebeurde dat tijdens privétijd: tussen de opnames door."

Niet de eerste keer

Voor Ali en Waylon stelde het op zich niet veel voor: dit hadden ze al eens eerder meegemaakt. "We hebben ons akkefietje gehad, voor de tweede keer. Dat gebeurde een paar jaar geleden ook al." De twee moesten er zelf achteraf gezien "om lachen" en maakten het snel goed, zegt Ali. "Wij weten wat er aan de hand is. Waylon en ik werken al zólang samen. Met echte vrienden krijg je weleens ruzie, dat kan, weet je wel."

'Op het matje komen'

De langstzittende Voice-coach ontkent dat hij door die heftige scheldkanonnade op het matje moest komen bij RTL-baas Peter van der Vorst. Van een gesprek was geen sprake. "Nee, dat heb ik niet gehad. Toen het is gebeurd, heb ik uitgelegd wat er gebeurd is." En over Albert Verlinde, die zelfs stelde dat hij en Waylon op de vuist gingen, heeft 'ie ook nog wel iets te zeggen. "Hij moet ook wat, hahaha. Hij moet ook een programma maken. Dus ja, laat 'm, weet je wel. It's all good."


The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.