Guido Weijers, Jandino Asporaat en Philippe Geubels nemen afscheid van comedyformatie GABBERS. Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali vervangen de drie grapjassen en treden in juni 2018 samen met Roué Verveer op in de Ziggo Dome.

Article continues after the ad

Jandino, Guido en Philipe out

Jandino laat weten met veel plezier terug te kijken op zijn tijd als gabber. “Acht keer een uitverkochte Ziggo Dome en een uitzinnig publiek, wat was dat mooi!” Ook Guido Weijers is vol lof over de comedyshow. “Ik ben RTL, m'n GABBERS en het publiek extreem dankbaar.” En import-Belg Geubels? “Ik vond het heel plezant met de GABBERS, maar ik ga mij nu volledig richten op mijn carrière als professioneel pokerspeler.” 

Ali, Martijn en Najib in

Gelukkig krijgen we er drie mooie koppen voor terug. Martijn Koning: “Als je de kans krijgt om met super grappige vrienden een paar vette comedy-avonden te maken voor duizenden mensen in de Ziggo Dome, dan zeg je geen nee, dan zeg je hell yeah!” Ook Verveer heeft er zin in: “Ik kijk met veel plezier terug op de eerste twee edities met Philippe, Jandino en Guido en zie ontzettend uit naar het avontuur met de nieuwe GABBERS.”

Waar, wanneer?

Hoewel het nog een klein jaartje wachten is tot een volgende editie van GABBERS, kun je vanmiddag wel al kaarten kopen en wel hier. De afgelopen editie wordt komende zondag 3 september om 20:00 uur uitgezonden op RTL 4.