Ali Bouali, sixpack

Ali B mag dan bekend staan als 'de knuffelmarokkaan van Nederland', maar tegenwoordig is ie wel wat harder geworden! De rapper is namelijk behoorlijk afgetraind.

Article continues after the ad

"Zolang mijn uiterlijk niet een weerspiegeling is van mijn innerlijk ben ik 6 keer per week in de gym te vinden", schrijft de rapper op Instagram. "#coronakandeteringkrijgen.

Resultaten

Ali B(uikspier) is al sinds het begin van de zomer flink aan het sporten om uiteindelijk op de cover van de Men's Health te staan. Dat doel lijkt nu dichter bij dan ooit. De bekende 'V' is duidelijk te zien en ook voor die sixpack hoef je niet lang te zoeken. Bekijk zijn nieuwste foto hieronder!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zollang mijn uiterlijk niet een weerspiegeling is van mijn innerlijk ben ik 6x per week in de gym #coronakandeteringkrijgen

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Positiviteit

Zijn volgers zijn onder de indruk van zijn vorderingen. "Je gaat super lekker, Ali" schrijft een personal trainer onder zijn foto. "Ik dacht dat je gefotoshopt was", vervolgt iemand anders. Ook bekende collega's als Giel Beelen, John Ewbank, Bas Smit en Yes-R waarderen zijn nieuwe lijf. Het is toch bijna jammer dat we hem straks bij The Voice weer gewoon met T-shirt aan zien.