Anouk in The Voice

Vorige week kwam het blije nieuws naar buiten dat de altijd zo scherpe Anouk tóch aanschuift als coach in het komende seizoen van The Voice of Holland. Het blijkt alleen wel anders dan gedacht, zo zien we in de beelden van Ali B.

Article continues after the ad

De makers van The Voice of Holland moesten alles uit de kast trekken om Anouk te overtuigen dat het veilig genoeg voor haar als astmapatiënte zou zijn om alsnog in de coachstoel aan te schuiven. Ze leek overtuigd (zo wisten we sinds vorige week), alleen was de vraag nog: hoe? Nou, daar hebben we nu een antwoord op!

Niet fysiek aanwezig

Ali B plaatste namelijk vandaag een video op zijn Instagram-account, waarin hij zijn volgers vraagt naar een titel van een bepaald liedje. "Als je weet welk liedje het is, ben je uitgenodigd op Anouk haar bruiloft", vertelt hij grappend waarna hij vervolgens zijn camera richt op de verloofde rockzangeres. En dan blijkt Anouk niet fysiek in de studio aanwezig te zijn. We zien haar - net als bij de finale van The Voice Kids - via een videoverbinding ergens zitten voor een rode achtergrond. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Durf te vragen

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Passende oplossing

Het is natuurlijk nog de vraag of dit alleen voor de repetities is en dat Anouk zich tijdens de reguliere opnames wel gewoon aansluit bij Ali B, Waylon en Jan Smit óf dat het zo blijft. We vermoeden - helemaal na de corona-uitbraak bij The Voice Senior - dat laatste, maar we gaan het afwachten.