Anouk en Alyssa

The Voice of Holland-coaches Ali B en Anouk zagen gisteren met stijgende verbazing hoe hun pupillen, Lucas en Alyssa, de minste stemmen van het kijkerspubliek kregen. Uiteindelijk gaven Waylon en Jan de voorkeur aan Lucas dus was het einde verhaal voor Alyssa... of toch niet?!

Article continues after the ad

Ja, toch wel, maar dan hebben we het puur over haar Voice-avontuur dat in een keer uiteen spatte. Coach Ali beloofde Alyssa in de uitzending al dat hij samen wil blijven werken met het 16-jarige wondertalent en hij voegde nog diezelfde avond daad bij het woord. Wow!

Ali helpt Alyssa

In een hartverwarmend filmpje op zijn Insta zien we hoe Ali en Alyssa die enorme domper nog even nabespreken. Plotseling loopt hij weg om rapper Snelle erbij te halen. Die mocht eerder in de show zijn nieuwe nummer met Maan promoten. En, verrassing: hij gaat, samen met Ali en Maan, een single schrijven voor Alyssa. Oh ja: en er komt ook een clip die Ali gaat dokken. Topcoach.


De middelvinger van Anouk

Helemaal te gek voor Alyssa natuurlijk! Wij zijn ondertussen ook benieuwd hoe Anouk en Ali zich volgende week staande gaan houden in de liveshow. Mochten kijkers weer de tikkie stuntelige en zenuwachtige Jasper erin houden - volgens Anouk is hij nog helemaal niet klaar voor de liveshows - gaat het mogelijk weer helemaal los. Gisteren knapte er al iets bij vooral Anouk, die de kijkers belachelijk maakte om hun keuzes en hen the finger gaf.