Ali B in The Voice of Holland op RTL 4

Rapper en talentenjacht-coach Ali B heeft torenhoge ambities om het nóg verder te schoppen in medialand. En bij wie moet je dan zijn als je de aller-allergrootste om advies wil vragen? Juist ja: John de Mol.

Article continues after the ad

"Ik geloof in afkijken", schrijft Ali bij een filmpje dat hij vandaag op Instagram zette. Hierin vertelt hij over een nieuwe platform (ikwilgroeien.nl) voor mensen die... nou ja, willen 'groeien' met hun business. En dat afkijken doet hij bij zijn grote voorbeeld John de Mol. "Die man is mijn rolemodel."

John de Mol en Ali B

Ali vraagt John, degene die hem ooit binnenhaalde als The Voice-coach, of hij mee wil werken aan een interview met Ali. Dat wil 'ie wel. Ook roept hij zijn volgers op om ook vragen in te sturen voor John. Wat Ali vooral wil weten? "Wat kunnen wij nu doen als mensen zonder miljard euro om óók zo hard te groeien?"

Talpa

Zo voegt Ali dus weer een nieuwe job toe aan zijn cv. Naast rapper, programmamaker, platenbaas, artiestenmanager, jurylid en nog véél meer (zoals pandjesbaas), gaat 'ie nu dus ook aan de slag als motivational speaker. En ondanks dat het bij De Mols Talpa Network nu ook niet bepaald lekker gaat, denkt Ali zeker te weten "dat wij allemaal van 'm kunnen leren". "Love you bro!"