Famke Louise, Ali B, management

Famke Louise is al dagen het onderwerp van gesprek in media en op social media, maar ze hoeft niet te rekenen op steun van Ali B. Niet dat hij niet wil, maar de zangeres heeft vorige week zelf besloten om te breken met de artiestenstal SPEC van de rapper.

Article continues after the ad

Ali B kreeg na het tv-optreden van Famke Louise op social media wat kritiek op zijn 'pupil'. "Ali, spreek Famke even aan. Ze zit in jullie stal." Dat liet de rapper zich niet zomaar zeggen. "Nope, sinds vorige week niet meer. Ze heeft hier voor gekozen, zonder overleg met niemand van ons." 

Eigen initiatief

Bij die reactie bleef het niet voor de rapper, want een andere Twitteraar vindt het ook maar schandelijk dat er niet is ingegrepen. "Normaliter grijpt Ali of zijn brouw Bregje altijd in als een 'artiest' van Spec iets doms doet. Heeft Famke nou stiekem met die Willem Eikel zaken gedaan? Achter de rug van Ali?" Ali B wil daarom nogmaals kenbaar maken dat hij niets met deze actie van doen heeft. "Sinds een week geleden niet meer. Dit is helemaal op haar eigen initiatief. Ze wil hier ook niet in begeleid worden door ons." 

Nieuw management

Waarom Famke die keuze heeft gemaakt is niet duidelijk, maar ze staat er niet alleen voor. Het nieuwe management van de zangeres liet namelijk dinsdagavond aan Shownieuws weten dat Famke zich ondanks de hashtag #ikdoenietmeermee wel gewoon aan de coronamaatregelen houdt. "Ze vraagt met haar video meer duidelijk en redelijkheid vanuit de overheid." Gelukkig lijkt deze 'breuk' met minder problemen gepaard te gaan dan de vorige.