De president in spe zelf is er niet zo blij mee, maar miljoenen Saturday Night Live-kijkers smullen er van: Alec Baldwins imitatie van Donald Trump. De acteur vertelt wat het doel van zijn sketches is.

Article continues after the ad

Alec Baldwin

"Ik ben blij dat de meesten er wel om kunnen lachen, maar tegelijkertijd snap ik dat een hoop mensen in verwarring zijn gebracht door wat er de afgelopen maanden is gebeurd in dit land. Ik heb zelden zoveel spanning in Amerika gevoeld als dat ik nu doe”, aldus Baldwin in gesprek met HOLA!

Alec Baldwin

In het interview legt hij verder uit dat hij hoopt dat hij zijn landgenoten weer kan laten lachen met de sketches. Trump noemde de parodie op zijn persoon eerder ”niet om aan te zien” en ”helemaal niet grappig”. De manier waarop Baldwin hem neerzet, kan volgens Trump niet slechter.

Tax returns

Dit interesseert de voormalig 30 Rock-acteur waarschijnlijk vrij weinig, maar hij kon het toch niet laten om op Twitter in te gaan op het commentaar van Trump. "Release your tax returns and I'll stop", aldus de bijdehante Baldwin. Als dat de voorwaarde is, mogen we vast nog lang blijven genieten van Baldwins imitatie van Trump.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!