Wie dacht dat Solo: A Star Wars Story een eenmalig uitstapje was naar de jonge jaren van de smokkelaar zit er lelijk naast…

Article continues after the ad

Loslippig

Volgende maand gaat Solo: A Star Wars Story in première. In deze langverwachte spin-off van Star Wars worden  de jonge jaren van Han Solo (Alden Ehrenreich) belicht. Natuurlijk zou het avontuur niet compleet zijn zonder BFF’s Chewbacca (Joonas Suotamo) en Lando Calrissian (Donald Glover). Maar gisteren werd bekend dat we nog niet het laatste hebben gezien van de space cowboy. Ehrenreich was namelijk net iets te loslippig in een interview!

Toen hem gevraagd werd voor hoeveel Star Wars-films hij heeft getekend, antwoordde Ehrenreich zonder blikken of blozen: “Drie.” Toen de acteur zich realiseerde dat hij dat nieuws misschien nog even voor zich moest houden, vervolgde hij: “Ik weet niet of dat al officieel openbaar is, maar eh… ja dus.”

Trilogie

Dit zou kunnen betekenen dat Solo: A Star Wars Story het eerste deel is van een trilogie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat Ehrenreich opduikt in spin-offs waarin Han Solo niet centraal staat. In tegenstelling tot Ehrenreich, houdt Disney de lippen stijf op elkaar over mogelijke vervolgfilms.

Solo: A Star Wars Story draait vanaf 25 mei in de bios.