Albert Verlinde, Angela de Jong, ophef

We weten niet wat die BN'ers te eten krijgen, maar het wordt er niet gezelliger op. Na het hele drama rondom Johan Derksen is het nu Albert Verlinde die eens flink uithaalt. De producent heeft het helemaal gehad met 'de zielige mevrouw' Angela de Jong.

Article continues after the ad

Dit liet hij gisteravond duidelijk weten in Shownieuws.

'Zielige mevrouw'

Het item ging over de uitspraken van Johan Derksen richting Akwasi en alle adverteerders die langzaam lijken te verdwijnen, maar daar heeft Albert zijn zegje natuurlijk al over gedaan. Daarom vond de musicalproducent het nodig om het over de column van Angela de Jong te hebben. "Ik wil eens een lans breken voor een zielige mevrouw, die heet Angela de Jong. Die heeft ook een lichtelijk racistische column geschreven en daar gaat maar geen aandacht naartoe", wil Albert even duidelijk maken.

Aandacht geven

Het sarcasme druipt er natuurlijk vanaf, maar stiekem denkt Albert dat hij iets goeds doet. "Ik wil oprecht vragen om haar ook wat aandacht te geven. Ik vind het een beetje zielig. Het lijkt alsof ze wil zeggen: ik ben ook omstreden en het wil maar niet omstreden worden."  Nou, haar collega dacht daar eerder nog anders over. 

Beluister hier het fragment (vanaf 8 minuten terug).