Albert Verlinde

Het is niet helemaal koek en ei tussen theaterlegende Joop van den Ende en Albert Verlinde. Joop vertelde eerder aan de Volkskrant dat "er geen warmte was" tussen Albert Verlinde en hem en dat de twee helemaal geen contact meer hebben. Gisteravond bij BEAU reageerde Albert voor het eerst op deze uitspraak. Hij kan zich er niet helemaal in vinden. 

Solist

In het interview met de Volkskrant noemde Joop Albert een solist. Dat is volgens Albert helemaal niet zo. "Als ik een solist zou zijn, dan zou ik me niet de afgelopen maanden het leplazerus hollen om een bedrijf bij elkaar te houden en om voor een branche op te komen. Ik ben van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig met ons vak", slaat hij terug. De theatermaker en presentator was eigenlijk te gast om te praten over de theaterwereld sinds corona. Maar ja, dit hoort er ook bij hè. 

Geen ruzie

Albert heeft helemaal niets tegen de man die hem bij zijn theaterbedrijf Stage binnenhaalde. Hij kan zich dan ook helemaal niet vinden in de uitspraak van Joop dat er geen warmte is tussen de twee. Albert wil zelfs snel een glas wijn met Joop gaan drinken. "Het glas wijn gaan we doen". 

Article continues after the ad

Albert is wat ruzies betreft behoorlijk op dreef: hij haalde eerder uit naar Angela de Jong, Femke Halsema en ook Gordon was niet veilig.