Albert Verlinde

Albert Verlinde was te gast bij de podcast Een-tweetje met Yves. Tijdens de uitzending stak hij zijn mening over BN’ers die klagen geraakt te zijn door de coronacrisis niet onder stoelen of banken... 

De negatieve impact van de coronacrisis

René Froger die meent dat artiesten het hardst getroffen worden. Gerard Joling die bang is tonnen mis te lopen. En Linda de Mol die zelf haar huis moet schoonmaken… Het zijn slechts enkele voorbeelden van BN’ers die de afgelopen weken hebben laten weten hoe de coronacrisis hen negatief heeft beïnvloed. Op medelijden van Albert Verlinde hoeven ze echter niet te rekenen!

BN'ers moeten hun mond houden

In de podcast Een-tweetje met Yves vertelt Albert dat hij er niet bij kan waarom al die BN’ers zo hard klagen, terwijl andere mensen het veel zwaarder hebben! "Als je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden", aldus Albert. Hij raadt zijn collega’s aan om gewoon even hun mond te houden: "Slik je verlies, zwijg even. Je kunt ook niks goed doen nu, je kunt geen lied voor corona zingen."

Article continues after the ad

Albert Verlinde werkt aan tv-comeback?

Het is overigens niet zo dat Albert helemaal geen mening heeft over de coronacrisis. Zo had hij best wel wat te zeggen over de aanpak van premier Mark Rutte. Maar eerlijk is eerlijk: Albert gaat in tegenstelling tot zijn collega’s wel lekker proactief om met de negatieve impact van het virus. Hij werkt namelijk aan een mogelijke tv-comeback!