Het is alweer een poosje geleden dat Albert Verlinde als presentator op tv te zien was. Maar als het aan hem ligt, komt daar snel verandering in!

Article continues after the ad

Nieuwe stap

Albert Verlinde hoopt op een comeback op televisie. In de zomer van 2016 nam hij na vijftien jaar afscheid bij RTL Boulevard, om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Verlinde stortte zich, als algemeen directeur en producent, volledig op zijn werk bij Stage Entertainment: “Op de avond voor mijn verjaardag mochten we bij The Lion King de miljoenste bezoeker verwelkomen. Dat vind ik echt ongelofelijk.” Maar ondanks zijn successen, mist hij zijn werk als tv-maker.

Aanbiedingen

Dat onthulde Verlinde in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10: “Ik zit nu bijvoorbeeld vaak bij Pauw en Jinek om iets te duiden. En dan denk ik: ja, dat kan ik en dit is mijn vak.” Aan aanbiedingen ontbreekt het de oud-presentator in ieder geval niet. “RTL belt wel eens, John de Mol belt wel eens en de publieke omroep belt wel eens. Dus er gaat echt wel een moment komen dat ik weer iets ga doen op tv. Een jaar geleden zei ik echt nee. En nu weet ik het zo net nog niet. Nou dat zegt eigenlijk al genoeg", aldus Verlinde.