Albert Verlinde bij premiere Lazarus

Ook BN’ers zijn niet veilig voor de grijpgrage handen van criminelen. Vorige maand werd René van der Gijp aangevallen door overvallers die het waarschijnlijk hadden gemunt op zijn Rolex. En enkele weken geleden was Mary Borsato het slachtoffer van een brutale woninginbraak. Het is geen wonder dat dit soort incidenten breed worden uitgemeten in de showbizzrubrieken. Maar volgens Albert Verlinde zijn er ook BN’ers die een slaatje proberen te slaan uit dit soort verhalen. En daarbij krijgt vooral Gordon een veeg uit de pan!

Publiciteit

Onlangs was Danny de Munk ook het slachtoffer van een inbraak. De zanger besloot echter weinig ruchtbaarheid te geven aan deze misdaad. En volgens Albert Verlinde kan Gordon naar wat van leren. “Wat ik het mooie aan Danny de Munk vindt, is dat hij hier geen nummer van maakt. Ik ken artiesten – en ik wil de naam van Gordon niet meteen noemen – die denken: ‘Oh, ik ga publiciteit maken, er is mij iets overkomen!’”, sneerde de musicalproducent in Shownieuws.


Auto-inbraak

Verlinde verwijst waarschijnlijk naar een gebeurtenis uit vorig jaar. Toen werd er ingebroken bij de auto van Goor, die hierover flink zijn gal spuwde op Facebook. Verlinde is sowieso op dreef de laatste tijd: hij haalde eerder uit naar Angela de Jong en Femke Halsema!

Article continues after the ad