Al Pacino gaat voorlopig nog niet met pensioen. In Hangman speelt hij een rechercheur die een gruwelijke reeks moorden moet zien op te lossen.

Article continues after the ad

Psychopaat

Al Pacino speelt in Hangman de rol van rechercheur Archer. Deze speurneus moet al zijn ervaring en vaardigheden inzetten om een sadistische seriemoordenaar achter slot en grendel te krijgen. De psychopaat laat zich inspireren door het spel Galgje en is niet van plan te stoppen. De zaak krijgt een onverwachte wending wanneer de moordenaar een oude bekende blijkt van Archer. 

Stuntman

Afgaande op de trailer biedt Hangman niets dat we nog niet eerder hebben gezien in films als Seven, The Bone Collector en Kiss The Girls. De cast lijkt vooralsnog de grootste reden om uit te kijken naar deze thriller. Naast Oscar-winnaar Pacino zijn er rollen weggelegd voor Karl Urban (Dredd) en Brittany Snow (Pitch Perfect). De regie is in handen van Johnny Martin. Hij werkte als stuntman aan films als Titanic en The Expendables.

Hangman draait vanaf 22 december in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.