Akwasi in Expeditie Robinson 2019

Afgelopen week barstte er wéér een bom bij Expeditie Robinson-kijkers: deelneemster Shary-An ging stiekem in Akwasi's tas speuren en dat leverde haar enorm veel haat op. Nu reageert Awkasi voor het eerst zelf op al deze ophef. 

Article continues after the ad

"Ik voel me absoluut nog steeds een loser", reageert Akwasi wanneer De Telegraaf hem naar zijn exit vraagt en hem met de beelden van Shary-An confronteert. "Balen maar het leven gaat stiekem wel verder", vervolgt hij nuchter. Waarschijnlijk was Shary-Ans stiekeme actie ook één van de redenen dat Akwasi eruit vloog.  
 

Expeditie Robinson haat

Door in Akwasi's tas te snoepen, wisten Shary-An én Eva Koreman precies hoeveel extra stemmen hij nog kon inzetten. Bij de allerlaatste Eilandraad dit seizoen was het dan ook eigenlijk géén verrassing dat de één-na-laatste man in het spel moest vertrekken. Kijkers gingen hé-le-maal los op deze 'geniepige' actie. Een kleine greep uit de reacties:
 

 

Halve Finale

Volgende week is het tijd voor de halve finale van Expeditie Robinson 2019. Nu Akwasi eruit ligt, is Hugo nog de enige overgebleven man. Wordt het dit jaar voor het eerst in lange tijd weer een vrouwenfinale? Eva Cleven, Eva Koreman, Mariana Verkerk én uiteraard Shary-An strijden nog om de winst. 
 

Bekijk hieronder het hele interview met Akwasi waarin hij terugblikt op een bewogen Expeditie: