Airen Mylene

Shownieuws-presentatrice Airen Mylene deelt een sneer uit aan André Hazes en ook vooral naar haar showbizz-concurrent Bridget Maasland van RTL Boulevard.

Article continues after the ad

In de nieuwe Weekend blikt Airen terug op het einde van de Brazes-affaire die eerder dit jaar zowat dagelijks alle showbizzrubrieken opvulde. "Ik zie het zo: als er heel veel aandacht voor je is in goede tijden, des te meer aandacht is er in slechte tijden. Dat is heftig, maar zo werkt het nu eenmaal in de showbizz." Bridget gaf sommige media, waaronder Shownieuws, deels de schuld van de relatiebreuk, en geeft toe dat ze het achteraf gezien wat meer privé wilde houden.

Naïef

Airen suggereert dat Bridget en André niet weten hoe 'het' 'werkt' en dat is met name voor Bridget een sneer, aangezien ze bij RTL Boulevard werkt en in principe daar hetzelfde doet als de media die ze beschuldigde van over-exposure. Airen vindt het een beetje naïef. "Het is nogal naïef om te denken dat ze je op de slechte momenten ineens met rust zullen laten of dat mensen daar niets van zullen vinden."

Bridget Maasland en André Hazes samen op Instagram

Smullen

De Shownieuws-presentatrice likte haar vingers af bij al het social media-spektakel van André en Bridget (waar Monique Westenberg van walgde). "We kregen ook de mogelijkheid om er volop van te smullen, want werkelijk álles lieten ze op hun sociale kanalen zien, zéker in het begin." Toch had Airen al vrij snel door dat 't 'm niet ging worden. "Ik dacht al snel bij André en Bridget: gaat dit wel werken? Het ging zo ontzettend hard, snel en stormachtig tussen die twee."