Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte beleefde een wel héél opmerkelijke 'politieachtervolging'. De Radio 2-dj vertelde vandaag in de ochtendshow hoe een stel agenten hem vorige week achterna zat, en die dienders waren blijkbaar Wie is de Mol?-superfans. 

Article continues after the ad

"Vorige week reed ik op de snelweg naar huis en ik zag in mijn achteruitkijkspiegel dat er een politiebusje achter mij reed", vertelde Jeroen vanochtend in Jan-Willem Start Op. Oke, dat is al redelijk verdacht. Hij voelde nattigheid en besloot wat langzamer te rijden. "Terwijl je weet: ik doe niks fout. Maar toch denk je: oh help, als dat maar goed gaat."

Mol bij de politie

Op een gegeven moment haalde de vier agenten Jeroen van rechts in. Dus hij dacht: die gaan een afslag nemen. Nou, niet dus -  ze kwamen opeens weer terug. "Vier hete agenten, die zaten mij echt overduidelijk te checken. Op een gegeven moment reed ‘ie weer door, remde ‘ie weer af, ging ‘ie weer naast mij rijden, tot een van die agenten een notitieblokje pakte." Nou, je kan nu waarschijnlijk al raden wat die gasten vervolgens gingen schrijven...

'Ben jij de Mol?'

Op het papiertje dat de agenten tegen hun raam hielden stond inderdaad: "Ben jij de Mol?!" Wat voor antwoord Jeroen daarop gaf? "Daar kan ik geen uitspraak over doen." Overigens leek Jeroen een tijdje terug in dezelfde show te verklappen dat 'ie eruit zou vliegen. Dat lijkt nog steeds waarschijnlijk. Hij duikt namelijk geen enkele keer op in ons lijstje met ultieme WIDM-hints en -theorieën. Maar: trust nobody, dus ook Jeroen niet.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jeroenkidv is ook nergens meer veilig... 😂

Een bericht gedeeld door Jan-Willem Start Op! (@jwstartop) op


Wie is de Mol? is elke zaterdag rond 20:30 uur te zien op NPO1.