De Farao in After the Mask

Gisteravond moesten niet één, maar twee kandidaten het toneel van The Masked Singer verlaten. Als eerste moest de Vogelverschrikker zijn masker afzetten en daarna was het de beurt aan de Farao. Samen zaten ze bij Rick Brandsteder aan tafel om in After the Mask te vertellen over hun avontuur.

'Ik wist het!'

Eindelijk komen we erachter wie toch die mysterieuze lunchdate van Isa Hoes was: namelijk Vogelverschrikker Marc-Marie Huijbregts! Ze overvalt hem tijdens zijn repetities. Marc-Marie had al een vermoeden dat Isa ook meedeed, maar zij wist nog van niks. De twee kennen elkaar al zo'n 25 - 30 jaar en Isa had hem verteld dat ze in de zomer nog een programma zou doen 'waar ze niks over mocht zeggen'. Dus had Marc-Marie de link al snel gelegd. Ze hebben elkaar in The Masked Singer alleen helemaal niet gezien. "Ik had het leuker gevonden als ze ook nog in het programma had gezeten. Maar ja, dat publiek he!"

Article continues after the ad

 

Jochem Myjer

De oudste dochter van René is groot fan van het programma. "Die vraagt bij wijze van spreken al de hele winter door: 'ga je dan meedoen?' 'Nee, daar vragen ze mij nooit voor', zeg ik dan." Hij filmde ook stiekem een hilarisch gesprek dat de twee hadden over het programma. Samen kijken ze naar een optreden van de Farao en dochterlief roept: "Ik weet nu al wie dat is. Jochem Myjer. Ik hoop dat hij het is. Ik hoop dat het iemand is die ik ken!" Nou, dat bleek dus inderdaad zo te zijn!

 

Hint

De hint ging deze keer over Cupido. In de kleedkamer zien we een step staan. Grappig, want je denkt meteen aan dat nummer dat nu niet meer uit je hoofd gaat. Step right up, walk right in... We weten het nu wel zeker: dat moet déze zanger en presentator zijn! Cupido in 't bakkie.

 

Volgende week is de halve finale van The Masked Singer en ook dan moeten er weer twee kandidaten het programma verlaten. Wie dat zijn en of onze verdenkingen kloppen, zie je vrijdag vanaf 20:00 uur op RTL 4!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.