The Streamers

The Streamers zijn vanavond voor het laatst te zien! De groep artiesten geeft een afscheidsconcert in de Kuip: waarschijnlijk voor het laatst omdat de coronamaatregelen langzaam minder streng worden.

The Streamers werd bedacht door zanger Guus Meeuwis en rapper Kraantje Pappie, als manier om tóch livemuziek te spelen tijdens de coronacrisis. Na het enorme succes van de eerdere twee concerten (naar het Oranjeconcert keken 2,5 miljoen mensen) is er op zaterdag 29 mei een afscheidsconcert gepland in de Kuip.

Nu.nl sprak met Danny Vera en Typhoon over de laatste show. Hoewel ze het te gek vonden om mee te doen aan The Streamers zijn ze blij dat de situatie coronatechnisch verbeterd is. Vera: “Het was heel erg leuk, maar het is een beetje een rare tijd: ik denk dat we in die rare tijd iets heel leuks hebben gedaan met z’n allen.”

Article continues after the ad

 

Typhoon is het hem eens, maar sluit een terugkeer van The Streamers niet uit: “Ik denk dat het voor nu mooi is om te eindigen, en misschien wordt die punt nog een komma.”

The Streamers in de Kuip

Het afscheidsconcert van The Streamers is vanavond vanaf 19:15 uur te volgen. Bij de vorige concerten waren wat technische problemen omdat duizenden mensen op het allerlaatste moment nog kaarten wilden scoren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Om technische problemen te voorkomen kun je hier alvast livestream-kaarten boeken: gratis, met de mogelijkheid om te doneren.