benb vol liefde bert romana exit

Wat een heftige ontwikkelingen in B&B Vol Liefde! Er besloten vanavond maar liefst twee kandidaten vrijwillig op te stappen. De kijkers kunnen het amper geloven… en zijn behoorlijk teleurgesteld in één van deze kandidaten.

Exit Mark

Ik heb besloten om te gaan”, zo liet Mark een nietsvermoedende Caroline weten te vertrekken uit haar B&B. Caroline had het niet zien aankomen – daar was die onverwachte wending al! Mark geeft daarom tekst en uitleg. Hij vertelt dat het vuurtje in eerste instantie een “klein beetje begon te smeulen”, maar niet voldoende oplaaide... Caroline vindt het jammer en had Mark graag beter leren kennen. Toch respecteert ze zijn keuze: “Als je het niet voelt, voel je het niet, zo simpel is het ook.

'Of zij moet gaan'

Caroline houdt dus nog maar één potentiële liefdeskandidaat over. Net als Bert! Oudgediende Romana hield het vanavond namelijk ook voor gezien. “Ik ga naar huis”, flapt ze eruit. “Ik kan niet zo goed tussen jou en Gwen. Daar word ik echt doodmoe van. (…) Dat gegiechel en geëmmer.Herkenbaar voor de kijkers, maar niet voor Bert: “Als dat de reden is, dan vind ik het helemaal jammer dat je gaat.” Romana besluit Bert daarop nog even voor het blok te zetten: “Of zij moet gaan. Zeg het maar.” Bert weet duidelijk niet wat ie met die opmerking aan moet: “Dan kom je op een vlak…” Zijn zin afmaken, kan ie echter niet. “Geintje”, zegt Ramona vlug.

Article continues after the ad

En dat vinden de kijkers niet zo chic! Probeert ze Bert nou te manipuleren? Wilde ze hem eigenlijk alleen maar voor het blok zetten?

B&B Vol Liefde zie je elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.