Gordon Heuckeroth

Het lijkt erop dat Gordon het roer compleet heeft omgegooid. Al eerder rekende hij af met de drank en de drugs. Alsof dat nog niet zwaar genoeg was, liet de entertainer onlangs ook nog een maagballon plaatsen. “Ik was toch al zo lekker bezig, dus ik dacht dan doen we de rest ook gelijk!”, verklaarde Gordon. Maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan: “Vreselijk! Ik lig al twee dagen kotsend in bed.” Beslist geen lolletje, dus. Het resultaat mag er echter zijn!
 


Zelfvertrouwen

Gordon deelde een foto op Instagram waarop te zien is dat de maagballon goed zijn werk doet. “Ik ben behoorlijk beroerd geweest, maar wel -5 kilo inmiddels en mijn bloedsuikerwaardes weer normaal!”, schrijft hij. Gordon blaakt dan ook van het zelfvertrouwen op de foto. En wat wil je ook? De zanger wordt door zijn volgers bedolven onder de complimenten. Reacties als 'Je ziet er geweldig uit!', 'Je bent mooi slank' en 'Looking good!' zijn slechts een kleine greep uit de talloze complimenten.

Diabetes

Hoewel Gordon alle lovende woorden dankbaar in ontvangst zal nemen, is ijdelheid nooit de reden geweest voor de ingreep. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer omdat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen.” Maar alle complimenten zijn natuurlijk wel mooi meegenomen!

Article continues after the ad