Volgende maand gaat het vierde seizoen van Better Call Saul van start. En in de nieuwe teaser zien we Jimmy steeds verder het criminele pad op gaan! (Let op: bevat spoilers over seizoen 3.)

Article continues after the ad

Onderwereld

Het aftellen kan beginnen: nog maar een paar weken en dan begint het vierde seizoen van Better Call Saul. En dat zal net iets anders verlopen dan de vorige seizoenen. Niet alleen moet de louche advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk) het stellen zonder zijn broer Chuck, hij mag ook nog eens een jaar zijn beroep niet uitoefenen! Jimmy moet dus andere manieren vinden om geld te verdienen. En afgaande op deze teaser belandt hij daarbij steeds dieper in de criminele onderwereld!

Spanningen

Fans van de Breaking Bad spin-off zien weer de nodige bekende gezichten voorbij komen. Natuurlijk komen zijn steun en toeverlaat Kim Wexler (Rhea Seehorn) en zijn aanstaande rechterhand Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) voorbij. Maar we zien ook wat oude bekenden die het waarschijnlijk wat minder goed voorhebben met de advocaat, waaronder drugsbaron Gustavo Fring (Giancarlo Esposito). Hoe het ook zij, de spanningen in de onderwereld van Albuquerque lopen steeds hoger op en de rol van Jimmy in het drugsmilieu wordt groter en groter!

Het vierde seizoen van Better Call Saul gaat op 6 augustus van start bij de Amerikaanse zender AMC.