Rachel Hazes en vriend Mike

We lieten je eerder al weten dat Rachel Hazes en Mike een punt achter hun relatie hadden gezet. Dat verhaal lijkt een week later nu echter nog een lelijk staartje te krijgen… Advocaat Peter Plasman vertelt aan Story dat hij op zoek is naar Mike. De ex van Rachel wordt namelijk beticht van oplichting!

Ex van Rachel Hazes beticht van oplichting

In Story lezen we dat advocaat Peter Plasman op zoek is naar Mike, de ex van Rachel Hazes. Mike wordt namelijk door twee vrouwen beticht van oplichting. Tezamen gaat het om een flink bedrag van duizenden euro’s. Daarnaast beweert een van hen dat zij een relatie heeft gehad met Mike (bij haar bekend als Michael), terwijl hij inmiddels ook al samen was met Rachel: “Ik heb van 2018 tot begin dit jaar een relatie gehad met Michael. Ja, toen was hij al samen met Rachel. Maar daar kwam ik pas later achter.”

Op zoek naar spoorloos verdwenen Mike

De vrouwen hebben inmiddels dus advocaat Plasman in de arm genomen. Deze heeft Mike een sommatiebrief gestuurd. Een reactie bleef echter uit; na de breuk met Rachel lijkt Mike van de aardbodem te zijn verdwenen… RTL Boulevard heeft Rachel om een reactie gevraagd. De periode dat de sommatiebrief bij haar op de mat viel, viel namelijk samen met de breuk tussen Rachel en Mike. Haar management laat weten dat Rachel ervoor heeft gekozen om de relatie netjes te beëindigen. Ze wil echter geen commentaar geven op deze kwestie.

Article continues after the ad

Het ziet Rachel in ieder geval niet mee… Zo kon je laatst lezen dat ze geen contact meer heeft met dochter Roxeanne. Daarnaast verloopt de relatie met Monique Westenberg, het liefje van zoon André, ook behoorlijk stroef.