André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westenberg

André Hazes verbaasde zijn volgers deze week al met zijn nieuwe mannetjesputterspostuur, en de zanger laat nóg wat aan zijn lijf veranderen. Hoe groter je wordt, des te meer plaats is er voor tattoos en de zanger maakt daar dankbaar gebruik van.

Op Instagram deelt de presentator een nieuwe tattoo in wording: Sylvester Stallone als de profbokser Rocky Balboa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baas @joeyboontattooartist weer bezig met mijn Rocky been! 🥊

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

In de Rocky-films speelt Sylvester Stallone een matig getalenteerde bokser, die dankzij zijn ongelooflijke doorzettingsvermogen telkens weer overeind komt. Opgeven is er voor hem niet bij, wat hem uiteindelijk een paar wereldtitels oplevert (en een zware hersenbeschadiging).

Article continues after the ad

André Hazes x Rocky Balboa

Hazes’ tatoeëerder werkt al een tijd aan een ‘Rocky-been’ bij André. Rocky’s beklimming van de trap staat er al op, Apollo Creed én trainer Mickey tooien zijn been al.

Binnenkort verschijnt op SBS6 een nieuw programma van Hazes, waarin hij mensen met een tatoeage helpt om er van af te komen. Getekend Voor Het Leven had eigenlijk al op televisie moeten komen, maar werd door de coronacrisis uitgesteld.

Nadat Hazes vorig jaar zijn vriendin Monique verliet, stond hij met zijn nieuwe vriendin Bridget flinke tijd in de verschroeiende spotlights. De laatste tijd probeert de zanger aan zichzelf te werken, zo lijkt het. Hij traint heel veel, drinkt geen alcohol meer en richt zich met name op zijn gezinnetje, ook omdat hij momenteel niet op kan treden.