Adele overweegt te gaan acteren. Volgens de Britse krant The Sun is de zangeres in onderhandeling voor een rol in de remake van de Oscar-winnende film Oliver uit 1968.

Article continues after the ad

Zakkenrollers

Het popidool zou de rol van Nancy spelen in de filmmusical, die is gebaseerd op Charles Dickens' werk Oliver Twist uit 1838. Hierin sluit zich een jongetje zich aan bij een bende zakkenrollers nadat hij is ontsnapt uit een weeshuis. Volgens The Sun willen de producenten Adele graag zien in de rol van de sympathieke prostituee Nancy. Een bron van de krant weet te vertellen dat de zangeres het aanbod serieus overweegt.

'Nieuwe uitdaging'

“Angelo is op dit moment het belangrijkst voor haar en ze ziet dit als een project dat ook past bij hem”, aldus de insider over de vierjarige zoon van Adele. “Het zou een nieuwe uitdaging voor haar zijn en die wil ze zeker aangaan.” Het zou de eerste filmrol zijn voor de zangeres, die wel in 2012 al het titelnummer zong voor de James Bond-film Skyfall. Adele bewees echter in Carpool Karaoke al dat ze zich voor de camera net zo op haar gemak voelt als achter de microfoon!