Dracula en zijn gang van griezels zijn terug in de nieuwe trailer voor Hotel Transylvania 3. Dit derde deel in de succesvolle animatiereeks verschijnt volgend jaar in de bios!

Article continues after the ad

Duister geheim

In Hotel Transylvania 3 verruilen Dracula en zijn familie hun hotel voor een sjiek cruiseschip. Daar genieten de monsters van een welverdiende vakantie. Als kers op de taart wordt de oppervampier ook nog eens verliefd op Ericka, de charmante kapitein van het cruiseschip. Maar die draagt een geheim met zich mee dat het einde kan betekenen van alle vakantievierende monsters! 

Opstandig

De eerste twee Hotel Transylvania-films waren een hit in de bioscoop. Er is dan ook weer een geweldige cast aangetrokken om dit succes te herhalen! Adam Sandler en Selena Gomez keren terug als graaf Dracula en zijn opstandige dochter Mavis. Ook Kevin James (Zookeeper), Steve Buscemi (Fargo) en Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) zijn weer van de partij! Genndy Tartakovsky, die ook tekende voor de eerste twee delen, zal opnieuw plaatsnemen op de regiestoel.

Hotel Transylvania 3 draait vanaf 25 juli in de bioscopen.