Actrice Salma Hayek

Corona werd Salma Hayek bijna fataal. De wereldberoemde actrice is vorig jaar bijna gestorven aan het besmettelijke virus.

Mijn dochter smeekte me naar het ziekenhuis te gaan, omdat het zo ernstig was”, vertelt Salma in het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Dit is voor het eerst dat ze over haar besmetting praat. “Ik zei: nee, ik ga liever thuis dood.

Zeven weken isolatie

De actrice, bekend van Grown Ups en The Hitman’s Bodyguard, waar binnenkort een sequel van komt, leefde zeven weken lang in een aparte kamer in haar huis om te isoleren en moest zelfs aan het zuurstof. Inmiddels voelt Salma zich beter, maar ze is nog steeds niet de oude. Haar energie is nog altijd een stuk minder dan het eerst was.

Article continues after the ad

House of Gucci

Vorige maand stond ze wel weer op de filmset voor de film House of Gucci, met onder meer zangeres Lady Gaga en Star Wars-acteur Adam Driver. “Het was makkelijk. Het was de perfecte job om er weer in te komen. Ik was al wel begonnen met Zoom-vergaderingen, maar ik kon er slechts een beperkt aantal doen, omdat ik moe werd.

Pauze van politiek

Ook liet ze eerder weten achter president Joe Biden te staan, maar ze heeft besloten even een pauze te nemen van politiek. “Ik wil gewoon dankbaar zijn voor het leven. Ik wil van mijn tiener genieten, van mijn fantastische echtgenoot, mijn huisdieren. Ik voel me geweldig nu, dus ik wil niet klagen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.