Rebel Wilson

Heftig nieuws van Rebel Wilson. De Pitch Perfect-actrice werd tijdens een reis door Mozambique ontvoerd door gewapende mannen! Dat heeft zij verteld in Ant Middelton’s show Straight Talking.

Ant vraagt aan Rebel naar het meest angstige moment uit haar leven, waarna ze vertelt over de gebeurtenissen in het Afrikaanse land. De Australische actrice legt uit dat ze met een groep vrouwen op reis was. Opeens kwam een truck vol gewapende mannen op hen af.

‘Niemandsland’

“Ze hadden grote wapens bij zich en vertelden ons dat we ons voertuig uit moesten. Ze brachten ons naar een huis ergens in niemandsland”, zegt Rebel. De groep verbleef een nacht in het huis en werden de volgende dag opgehaald.

Article continues after the ad

‘Geen vragen gesteld’

“De mannen kwamen weer en zeiden dat onze truck klaar was en we konden gaan. We hebben geen vragen gesteld, zijn teruggegaan naar de auto en zijn de grens met Zuid-Afrika overgereden.” Het is niet bekend waarom ze werden vastgezet. Rebel denkt achteraf dat hun voertuig misschien is gebruikt voor het smokkelen van illegale goederen.

Groepsleider Wilson

Rebel, die al eerder onthulde te zijn betaald om zwaar te blijven, vindt dat ze destijds goed met de ontvoering omging. “Ik was op dat moment de groepsleider. Ik riep iedereen op om elkaars armen vast te houden, omdat ik bang was dat ze een van de vrouwen mee zouden nemen.” Gelukkig liep alles goed af.

Nog meer Straight Talking

In de Sky-serie Straight Talking gaat voormalig soldaat Ant Middelton in gesprek met sterren als Liam Payne en Rebel Wilson.