In de actiereeks Taken knokt Bryan Mills zich een weg door bad guys die de fout maken zijn pad te kruizen. Na drie succesvolle films maakt Mills nu de overstap naar het kleine scherm!

Article continues after the ad

Meedogenloos

 Als we één ding hebben geleerd van de Taken-films, is het dat je niet aan de familie Mills moet spotten. Voor je het weet krijg je de vader des huizes achter je aan en de kans is groot dat je het dan niet meer na kunt vertellen. Maar waarom is Bryan Mills eigenlijk zo’n meedogenloze vechtersbaas? De gelijknamige tv-serie van NBC speelt zich af voor de gebeurtenissen in de eerste film en onthult dat zijn wraakzucht verder gaat dan de onvoorwaardelijke liefde van een vader.

Green beret

In de trailer zie je hoe Mills zich in de trein ontdoet van een stel criminelen. Dat trekt de aandacht van de CIA en het duurt niet lang voordat de voormalige Green Beret wordt ingezet voor andere klussen. Opvallend: Bryan Mills zal niet gespeeld worden door Liam Neeson, de held van de Taken-reeks. Clive Standen (Vikings) zal de rol in de serie voor zijn rekening nemen. Of en wanneer deze serie in Nederland te zien zal zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!