Acteur Idris Elba

Goed nieuws voor de liefhebbers van het betere stunt- en schietwerk: Idris Elba heeft de krachten gebundeld met Sam Hargrave, de regisseur van de Netflix-kraker Extraction.

Stay Frosty

Volgens Deadline heeft Idris Elba getekend voor de hoofdrol in Stay Frosty. In deze nieuwe actiefilm van regisseur Sam Hargrave speelt Elba een man die op wonderlijke wijze een moordaanslag overleeft. Terwijl de kogel nog in zijn hoofd zit, probeert hij uit te vinden wie hem dood wil hebben en wat het motief is van de poging tot moord. Ondertussen moet hij ook nog op tijd thuis zijn om de kerstdagen door te brengen met zijn zoontje!

John Wick

Regisseur Sam Hargrave legt de lat hoog voor zijn nieuwste actiefilm. Als invloeden voor Stay Frosty worden onder meer John Wick, Die Hard en Lethal Weapon genoemd. Niet de minste voorbeelden, maar we kunnen ons best voorstellen dat Hargrave blaakt van het zelfvertrouwen. Extraction was een enorme hit op Netflix en is nu al verzekerd van meerdere vervolgen.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Charismatisch

Idris Elba hoeft zich ook al niet te vervelen. De charismatische acteur werkt momenteel aan de langverwachte Luther-film. Ook is hij binnenkort te zien in de superheldenfilm The Suicide Squad van James Gunn. Tel daar een mogelijke comeback in het Marvel-universum bij op en fans van de Britse filmster hebben voorlopig niets te klagen.