Kan jij wel een schotje testosteron gebruiken? We hebben goed nieuws voor je! Na wat stille hints aan het adres van Sylvester Stallone, is The Expendables 4 officieel bevestigd! Dit meldt Deadline.

Article continues after the ad

The Expendables

In 2010 trommelde Sylvester Stallone een aantal oude actie-rotten op (en een paar populaire jonkies), gaf ze wat slechte oneliners en kwam met een film die… nou ja, aan verwachtingen voldeed. The Expendables waren geboren.

De sequels

Met The Expendables 2 deed 'ie er nog een schepje bovenop. Hij strikte Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris en Jean Claude van Damme en creëerde een film die je het beste kunt beschrijven als een soort twee uur durende meme. 

Tegen de tijd dat de puber-vriendelijke Expendables 3 verscheen, was iedereen een beetje Stallone-moe. De film deed het aanzienlijk minder goed dan de voorgaande delen.

Meer Stallone

Dat neemt niet weg dat die vierde film er komt! Stallone keert sowieso terug. Verdere details zijn nog niet bekend. Een gefundeerde inschatting dan? Wij zetten ons geld in ieder geval op Jason Statham. 

Stallone is eerst nog te zien in Rambo 5. Deze zal naar verwachting in september verschijnen. The Expendables 4 staat vooralsnog gepland voor begin 2019.