Na een korte pauze keert ons favoriete politieduo binnenkort weer terug op de buis. Om alvast in de stemming te komen, gaf FOX onlangs een explosief voorproefje!

Je kunt zeggen wat je wilt van Lethal Weapon, maar niet dat de productie van een leien dakje loopt. Acteur Clayne Crawford, die aanvankelijk de hoofdrol speelde van rechercheur Martin Riggs, werd ontslagen na een reeks onfrisse incidenten op de set. In alle haast werd Crawford vervangen door American Pie-acteur Seann William Scott. Maar toen dreigde Damon Wayans weer de serie de rug toe te keren. Het lijkt erop dat Wayans van gedachte is veranderd en zo kan het gebeuren dat de reeks volgend jaar alsnog een vervolg krijgt!

Article continues after the ad

 

Bruiloft

Deze week verscheen een trailer en die bewees dat Murtaugh en Riggs hun penning en pistool nog niet hebben ingeleverd. Integendeel, het losgeslagen politieduo gaat er harder in dan ooit. Zelfs de bruiloft van Natalie en Andrew is niet veilig voor de overijverige dienders. Voeg daarbij de nodige schietpartijen, achtervolgingen en explosies en het ziet ernaar uit dat de fans weer iets hebben om naar uit te kijken volgend jaar… tot de volgende hoofdrolspeler het op zijn heupen krijgt, tenminste.

Lethal Weapon keert op 1 januari terug op de Amerikaanse televisie. Hopelijk zijn de nieuwe afleveringen hier ook snel te zien!